Reisapotheek en EHBO kit.

We maken onderscheid tussen een EHBO-koffer voor dringende eerste hulp, en de specifieke reis-geneesmiddelen die u en uw gezin op deze reis misschien nodig zullen hebben.

Een reisapotheek is niet voor iedereen gelijk.

Een gezin dat met 3 kinderen naar zee gaat, 2 jonge mensen die met de rugzak gaan trekken, een fietsvakantie, een zeilvakantie, trektochten met de scouts, … Deze mensen hebben nood aan totaal andere zaken voor hun reisapotheek en zijn zeker niet geholpen met de standaard producten. Apotheek De Heyn overloopt samen met u een aantal vragen om uw EHBO-koffer en reisapotheek gericht te kunnen vullen. Het is onze taak om uw veilig op reis te sturen.

Hou uw EHBO koffer en reisapotheek steeds up-to-date en vul elk seizoen terug aan wat u vorig jaar verbruikt hebt. Bewaar de geneesmiddelen steeds in de originele verpakking samen met de bijsluiter. Zorg voor een goed afgesloten koffer of reistas, en bewaar op een droge plaats .Kijk elk jaar de vervaldata na.

Graag maken we tijd voor u en brengen uw EHBO-kit en reisapotheek terug in orde, aangepast aan uw vakantie of sport. Maak hiervoor even een afspraak in de apotheek.

Speciaal voor de zeilers en andere watersporters hebben we 

een volledige Checklist EHBO-kit 2018 

 en een Checklist Reis apotheek 2018 

Deze lijsten zijn zeer volledig, geven u ideeën, en zijn daardoor heel handig om uw reis grondig voor te bereiden. Vraag u steeds af hoelang de interventietijd van de medische hulpdiensten zal zijn als u de kustwateren verlaat.

Voor meer informatie en bestellen