Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Zeeziekte

Zeilen, duiken, op cruise, ... ? Zeeziekte kan uw activeit flink lastig maken. Contacteer ons voor meer info.

Zeilen, duiken, op cruise, … ? Zeeziekte kan uw activiteit flink lastig maken. Contacteer ons voor meer info.

Tijdens een zeiltrip of een overtocht met de ferry of cruise, kan zeeziekte een echte spelbreker zijn. Het gaat ook pas over wanneer je weer voet aan wal zet. Voorkomen van zeeziekte is beter dan genezen, dat is de boodschap!

Zeeziekte voorkomen

Meerdere geneesmiddelen zijn vrij verkrijgbaar in de apotheek maar ze moeten alle op tijd worden ingenomen, nog voor het vertrek, voor de eerste symptomen optreden.

Zeeziekte symptonen

De eerste tekenen van zeeziekte zijn dikwijls vermoeidheid en veelvuldig geeuwen. Misselijkheid en braken volgen daarna.

Zeeziekte medicatie

Bij zeereizen volstaan de gewone middelen soms niet. Wij, apothekers en zeilers, maken dan ook zelf een sterkere formule, die niet gewoon in de handel verkrijgbaar is maar enkel in onze apotheek.
Met onze zeeziekte pillen is een droge mond meestal de enige nevenwerking. Slaperigheid komt zelden voor en is meestal het eerste teken van zeeziekte zelf, wanneer men de pil niet op tijd heeft ingenomen.

Bestellen

Onze reisziekte capsules zijn steeds in voorraad in de apotheek en wij bespreken ook graag de juiste dosis en het gebruik. Dus voor een zorgeloze zeilvakantie, cruise, …: vergeet de reisziekte medicatie niet!
Contacteer ons voor vragen of bestellingen:

  • Contactformulier: klik hier
  • Telefoon: 0032 (0)3 237 42 78

TIP: Reisapotheek

Indien u op reis gaat, informeer zeker ook naar een reisapotheek.